cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sex, sex, sex. Nehanbite sa a kliknite.

Sex, sex, sex. Nehanbite sa a kliknite.

   Hľadím na zoznam najčítanejších príspevkov za posledný týždeň. Jeden je o počasí, druhým sú moje poznámky k hokeju, ktorými som si vyslúžil niekoľko rozhorčených reakcií. Ostatné tri sú o sexe. Náhoda?

   Hovorím si, že musím ten jednoduchý trik na prilákanie čitateľov vyskúšať aj ja. Napíšem niečo o sexe. Najlepšie s pekne bulvárnym nadpisom do ktorého vrazím to slovo aspoň dva krát. Niečo ako „Mal som sex s celebritou!“. To by šlo. Ľudia sú sprostí, vždy sa nájdu takí, ktorí naletia. Možno budem najčítanejší za celý týždeň. Problém je ten, že som so žiadnou celebritou sex nikdy nemal. Nevadí, mohol by som si to vymyslieť. A potom v tom môžem úspešne pokračovať. Neznámy bloger, čo obrába slovenskú smotánku – nová hviezda blogu . No nebude to krásne? 

   Mať blog o sexe jednoducho nemôže byť neúspešný. Výskum o tom si robiť nepotrebujem, postačí mi poradie najčítanejších denníkov. Stačí vymýšľať nadpisy typu „Urobil som jej to v električke. Bola to revízorka“ alebo so štipkou humoru „Kričí ešte niekoľko minút po sexe.(Utieram si penis do záclony)“. Nadpisy nie sú nič zložité. S obsahom je to trochu horšie, ale čitateľ je nenáročný, stačí niečo popísať o tom kedy, ako, koľko, koľko krát, za koľko, s kým, s čím, koľko centimetrov, prečo a hlavne aké to bolo dobré a aký som veľký frajer.

   Áno, je to správne rozhodnutie, len nepochybuj. Presviedčam sa a vymýšľam môj prvý článok. Najprv nadpis. Napríklad takýto – „Sex, sex, sex. Nehanbite sa a kliknite.“ To nabádanie na kliknutie, použitie slova sex až tri krát, výborne, toto zaberie. A čo ďalej? Skúšam napísať prvú vetu, ale zatiaľ ma nič nenapadá. Ale nebojte, niečo už vymyslím.

   


VŠETKO OSTATNÉ | stály odkaz

Komentáre

  1. :))))
    Ono to zas nie je take easy. Na jednej strane to privadza .. k zamysleniu, na strane druhej .. co ak clovek proste nieco suvisiace so sexom, zvadzanim, cimkolvek, napisat chce.

    Keď som písala Sexuálne pokušenie, ktoré tu nejakú tú chvíľu viselo, nijak som neriešila, či bude alebo nebude čítané, hodila som glosu k téme, ktorá ma zdvihla zo sedadla (a zakon proti sexualnemu pokuseniu mal byt nazov predpisu). Potom ma zo sedadla trochu dvihla čítanosť - nesokovala ma, ale trochu prekvapila. Ale aj ked som sa oi dopocula, ze si vyberam lacnu temu, pre mna to lacna tema nebola. Ma sa potom clovek a priori vyhybat vsetkemu, co nejak so sexom suvisi, len aby neposobil lacno ci bulvarne?

    Vo všeobecnosti, neviem, či dopyt vyvoláva ponuku, alebo ponuka hecuje dopyt. V kazdom pripade je to sucast zivota. Že potom existuje anonymná nekomentujúca masa vyhľadávajúca podobné články, je myslím pochopiteľné, je to ľudské.Kto hľadá iné, ten si tiež myslím to iné na blogu nájde ..

    Takže ja osobne tu veľký problém nevidím. Čo ma nezaujme, na to neklikám - mimo prípadov, keď vidím ako autora blogera, ktorého rada čítam :)
    publikované: 16.05.2007 10:09:32 | autor: bratislavitae (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ale aspon vidis
    ze aj clanky o pocasi idu nadracku :))) ale aj hokej :)
    publikované: 16.05.2007 10:19:17 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  3. nie je vsetko tak ako vyzera
    no tak jedna vec je kliknut a dalsia to aj cele precitat:)) ale urcite ista lakavost tu je, no myslim ze je to prirodzene, nie kazdemu sa predsa chce citat clanky o pocitacovh ktorym nerozumie, pricom sex je vecou kazdeho:))
    publikované: 16.05.2007 10:42:10 | autor: lord (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Doplnenie k clanku
    Ad1: clanok moze vytvarat dojem, ze sex a vsetko s tym suvisiace povazujem apriori za lacnu a bulvarnu temu. Toto som povedat nechcel – niekedy moze byt aj pisanie o tejto teme zaujimave, dobre, nebulvarne

    Ad2: v kazdom pripade maly prieskum s nadpisom obsahujucim slovo sex sa mi potvrdil. Za hodinu na tento clanok kliklo viac ludi ako na vacsinu mojich clankov za cely cas co su zavesene na blogu

    publikované: 16.05.2007 10:42:45 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nemyslela som, ze sex povazujes za lacnu a bulvarnu temu a priori Ty
    skor som pokracovala v rozjimavych spekulaciach, ktore mi po mojom clanku ostali a polozila suvisiace otazky :)

    takze ak vznikol tento omyl, ospravedlnujem sa :)
    publikované: 16.05.2007 10:44:17 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  6. cincinnatus-c... ale to
    ti mohlo byt jasne uz predtym ako si sa k tomuto experimentu odhodlal :)
    publikované: 16.05.2007 10:45:06 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Ad:bratislavitae
    Nemas sa za co :) . A tvoj clanok o tom polskom navrhu povazujem za jeden z prikladov, kedy je pisanie o sexe a veciach s nim suvisiacimi zmysluplne a zaujimave.
    publikované: 16.05.2007 11:30:23 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Ad:TPnetopier
    jasne ze som to tusil. ale jedna vec je tusit a ina vyskusat si to (to suvisi aj s tym sexom :) ). a ten pokus nebol jedinym dovodom pre clanok.
    publikované: 16.05.2007 11:32:57 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  9. no vidis to
    uz si najcitanejsi .) takze hypoteza overena? :)

    inak dakujem.

    publikované: 16.05.2007 13:01:07 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Ad:bratislavitae
    hypoteza potvrdena.ale suhlasim s lordom, ktory napisal vyssie, ze jedna vec je kliknut a druha vec je precitat. A navyse z dlhodobeho hladiska je uplne zbytocne vytvarat lakave nadpisy, ak je obsah chaby.
    publikované: 16.05.2007 13:20:23 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  11. samozrejme ze ano,
    nadpis sam o sebe zaruci klikanost, nie uz citanost :) a rovnako neznamena, ze lakavy nadpis ma pod sebou len klikany, ale nie citany text :)
    publikované: 16.05.2007 13:25:57 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  12. velmi vystizne..
    fakt dobry clanok.. aj blog ako taky.. viem ze to nieje absolutne dolezite.. ale mam brutalne podobny vkus ako ty.. nicola conte.. koop.. yann tiersen.. Alfred Erik Leslie Satie..
    publikované: 16.05.2007 20:58:32 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Ad:pierre
    vdaka.ak mas rad koop, tak budu v Bratislave na Wilsonicu - 8 az 9 jun.
    publikované: 17.05.2007 09:11:38 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  14. suhlas
    spolocnost je skazena.. vidim to aj na svojich clankoch.. ked je v nadpise nieco so Sexom alebo nejaka nadavka, tak to cita omnoho viac ludi .. vcetky kobylky na to pekne poslusne klikaju s domennim ze si precitaju nejaku porno poviedku a budu si moct vylestit bambus..fuj ;))
    publikované: 17.05.2007 13:58:14 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Ad:radkio
    radkio, mas pravdu.a tie "kobylky" co si lestia bambusy :), tak to zdielam pohorsenie s tebou.
    publikované: 17.05.2007 15:40:48 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  16. ani si to neprecitam :)
    ale klikol som :)
    nieco podobne som mal namysli tiez
    publikované: 18.05.2007 19:05:18 | autor: odtokmysle (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014