cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O sebatrýzniteľoch, ktorí svojim hanebným správaním ohrozujú našu mladú republiku.

Na Slovensku sa nebadane rozvíja nebezpečná tradícia konania, ktoré môžeme klasifikovať ako „sebamrzačenie ako nástroj protištátnej činnosti“. Týmto článkom chcem na tento jav upozorniť kompetentných a prispieť tak k ochrane našich národných záujmov a všeobecnej bezpečnosti v štáte.

   Na Slovensku sa nebadane rozvíja nebezpečná tradícia konania, ktoré môžeme klasifikovať ako „sebamrzačenie ako nástroj protištátnej činnosti“. Týmto článkom chcem na tento jav upozorniť kompetentných a prispieť tak k ochrane našich národných záujmov a všeobecnej bezpečnosti v štáte.

   Zakladateľom tradície sebapoškodzovania je istý Michal, ktorý sa v polovici deväťdesiatych rokov rozhodol, že začne škodiť našej demokratickej vláde a tým aj celej krajine. Ako prostriedok si zvolil samoúnos do zahraničia sprevádzaný samobitkou. Zrozumiteľne  povedané, tento Michal sa rozhodol úplne bezcharakterne ľahnúť si do kufra cudzieho auta, zviazať sa, následne sa uniesť do cudziny, zbiť sa a týmto podlým spôsobom uškodiť Slovensku. A ešte k tomu všetkému nám chcel pochabo nahovoriť, že to nie on, ale niekto iný ho uniesol a zmlátil! Veru, vymyslené to mal dobre, on – syn prezidenta (ktorý mal nie celkom vrúcny vzťah s našim vodcom Vladimírom), chcel takto očierniť predstaviteľov našej krajiny. Našťastie naša múdra vláda v zložení Ján (jemný intelektuál), Vladimír Veľký (otec a vodca nás všetkých), druhý Ján (nositeľ myšlienok) ho však odhalila a všetkým nám povedala ako to bolo v skutočnosti. Apropo vláda, nedá mi nespomenúť osobu Jána (nositeľa myšlienok), ktorý bol podľa môjho názoru veľmi nedoceneným politikom. Spomeniem len jeho tézu „vážení, s grafov sa nikto nenaje“ , ktorou ako predstaviteľ proletariátu dokonale znemožnil buržoázne pavedy typu ekonómia, sociológia, štatistika.

   Pokračovateľom tradície sebapoškodzovania bol istý Róbert (ktorý dokázal svoju protištátnu činnosť už svojimi aktivitami v súvislosti s predchádzajúcim prípadom) , v prípade ktorého skutočným motívom bolo opäť očierniť vládu a jej predstaviteľov. Róbert si zvolil trochu inú metódu a to dokonca metódu obetovania sa (čo je samozrejme ešte hanebnejšie ako v prípade Michala). Nasadol do svojho auta, ktoré všetko ihneď pochopilo a následne sa samovznietilo. Keďže Róbert však bol predvídavý a tušil, že uhorieť za živa nie je veľká sranda, priviazal sa k svojmu sedadlu, aby nemohol utiecť. Jeho správanie bolo obzvášť bezcharakterné v tom, že určite tento výjav spôsobil šok a traumu príslušníkom SIS, ktorí boli v tom okamihu v blízkosti Róberovho auta, keďže práve na neho dávali pozor, aby sa mu nič nestalo. Bohužiaľ, o príbehoch tráum týchto príslušníkov sa vôbec nehovorí.

   Posledným predstaviteľom sebapoškodzovania ako protištátnej činnosti je istá maďarská agentka Hedviga. Hedviga si ako metódu zvolila Michalom overené samozbitie, uniesť samú seba sa jej už nepodarilo. Jej čin bol obzvlášť rafinovaný, keďže ním chcela vyvolať medzinárodné napätie medzi dvoma susednými krajinami. Keďže tušíme, že ako jednotkárka nemala žiadny dôvod na skúšku neprísť (skúšku nakoniec bez problémov spravila) a navyše poznáme aj o čosi jednoduchšie spôsoby ako sa vyhnúť skúške (druhý termín, chrípka, a pod.), môžeme s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou tvrdiť, že v skutočnosti ide o protištátnu činnosť. Táto motivácia aj vysvetľuje mimoriadne závažné a rafinované samozbitie, ktorého následkom bol otras mozgu, vnútorné poranenia a pomliaždeniny po celom tele. Chvalabohu pri moci je opäť veľký vodca Vladimír, jemný intelektuál Ján a tento krát  aj nový veľký vodca Róbert. Títo predstavitelia sú zárukou, že všetko bude opäť odhalené, vysvetlené a vinníci potrestaní. Tešiť sa zatiaľ môžeme aspoň z obvinenia z krivej výpovede, vďaka ktorej hrozí agentke Hedvige päť rokov basy. Otázka na našich predstaviteľov je jediná. Nie je to za protištátnu činnosť málo?


SPOLOČNOSŤ | stály odkaz

Komentáre

  1. zasmiala by som sa,
    ak by to nebolo tak smutne ..
    publikované: 18.05.2007 10:40:06 | autor: bratislavitae (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aby si aj ty nebol samozbity
    nejakymi neslovensky hutoriacimi ufonmi ;-) Nic sa neboj, spravodlivosti bude ucinene zadost, vlk ostane syty a koza cela. Politika... Ble
    publikované: 18.05.2007 10:50:48 | autor: rieper (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hedviga
    Nuz, je zvlastne dat dohromady Hedvigu, Michala a Roberta. Zvlast preto,ze Hedvigu niekto zbil a ona nie aby volala policajtov, ci zachranku, ako normalny Slovacisko, ale volala novinarov. Neviem, ci jej ti novinari lepsie osetrili rany ako lekar, alebo chytili lepsie lumpov ako policajt. A preco ich vlastne volala? Nie prave pre toto? Myslim vsak, ze si to Michal a Robert nezasluzia.
    publikované: 19.05.2007 00:18:25 | autor: Kvjecinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ad:Kvjecinka
    Nikde som nepocul, ze by Hedviga po tom utoku zacala vyvolavat novinarom
    publikované: 21.05.2007 11:23:37 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Cincinnatus-c, Kvjecinka
    Wow, naozaj super clanok :) :. aj som sa skvele pobavil a zaroven trosku povzdychol nad "spravodlivostou" nasou dokonalou :) ...

    Kvjecinka: - tiez som nikdy nepocul o tom, ze by volala novinarom. Ak by aj taketo spravy sa do medii dostali, neznamena to, ze su pravdive.. Co ty na to? Veris vsetkemu, o com sa docitas v periodikach, alebo co uvidis v televiznych vecernych spravach?
    publikované: 21.05.2007 12:30:40 | autor: AMSTERDAM (e-mail, web, autorizovaný)
  6. tlieskam...
    jednotka clanok, ja som stastny, prestastny ze v tomto skupenstve ma rozum a triezve uvazovanie s nadhladom viac a viac ludi! odkazem sa na tento clanok, ked ma zasa budu znamy obvinovat z protistatnej cinnosti vdaka mojmu kladnemu ruzovemu blogu...
    publikované: 27.05.2007 18:53:45 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Ad:valasik
    kludne sa odkaz.a co take protistatne robis/pises?
    publikované: 28.05.2007 13:32:12 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014