cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O mne, jednom poslancovi a o jeho smutnom živote.

Žena pred tankovaním zachytila spätným zrkadlom dvere na vedľa parkujúcom vozidle, ktorého vodičom bol 60-ročný muž. Ten z auta vystúpil a na ženu fyzicky zaútočil...
Moja súkromná správa z cesty:
25.marca 2007 11:00
Staničná čakáreň bola poloprázdna, bezdomovci sa vydali za slnkom. Sadol som si na jednu z voľných lavičiek a na vedľajšiu som si položil kabát. Otvoril som si noviny a začal som čítať. Čakal som na vlak do Bratislavy. O niekoľko minút sa pri mne pristavil muž so ženou. Muž okolo šesťdesiatky, žena výrazne mladšia, okolo tridsiatky. Muž sa na mňa ani nepozrel a bez slova vzal do rúk môj kabát a odhodil ho na lavičku na ktorej som sedel. Potom si sadol a chytil za rameno ženu. Muž niečo šepkal a mračil sa. Žena mlčala. Tým mužom bol istý Víťazoslav Móric.

Správa z tlače:
31. marca 2007 7:00
Exposlanec Víťazoslav Moric zbil 35-ročnú ženu, ktorá po incidente skončila v nemocnici. Podľa Tatiany Kurucovej z krajského policajného riaditeľstva sa potýčka odohrala na čerpacej stanici v mestskej časti Petržalka. "Žena pred tankovaním zachytila spätným zrkadlom dvere na vedľa parkujúcom vozidle, ktorého vodičom bol 60-ročný muž. Ten z auta vystúpil a na ženu fyzicky zaútočil," uviedla Kurucová. O chvíľu však prišiel priateľ šoférky a pustil sa do bývalého poslanca on.
Problémy so zákonom mal Moric aj v minulosti. Na jeseň 2004 v Považskej Bystrici zrazil autom na priechode 35-ročnú ženu, ktorá v nemocnici zraneniam podľahla. Súd Morica potrestal ročnou podmienkou so skúšobnou dobou na dva roky. Zároveň mu na rok odobral vodičský preukaz.

SÚKROMNÉ | stály odkaz

Komentáre

  1. mediá
    to su media, proste zvelicia vsetko co sa len da...
    publikované: 31.03.2007 19:55:34 | autor: kamilio (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014