cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ministerka ktorá si zmýlila nielen auto, ale aj povolanie

Feministky hovoria, že v politike je príliš málo žien. Pri pohľade na súčasnú vládu si myslím, že niekedy aj jedna je príliš veľa.
Zapol som si správy a na obrazovke sa objavila ministerka Tomanová. Končím! Povedala rázne a mňa oblial pocit šťastia po tejto nečakanej správe. Bohužiaľ po chvíli začalo byť jasné, že nekončí. Ukončila iba stretnutie s novinármi a rýchlym krokom odišla k svojmu autu prenasledovaná dotieravou skupinou žurnalistov. Tam sa im naskytol ďalší bonbónik, keď ministerka napriek svojej neobvyklej náklonnosti k vládnej limuzíne (bez ktorej zdá sa nemôže vydržať a ktorú si nechala poslať aj na služobku do Portugalska) netrafila do svojho auta. Stáva sa. A o čo vlastne novinárom išlo? O organizáciu ktorá dlhuje Sociálnej poisťovni 17 miliónov a v ktorej pracovala Tomanová ako manažérka. A čo na to hovorí ministerka? Podľa jej slov o ničom takom nemala ani potuchy. Tieto slová doplnila riaditeľka tejto organizácie, ktorá potvrdila, že súčasná ministerka je síce ekonómka, ale ťahá ju to k iným, sociálnejším veciam a o ekonomických záležitostiach organizácie nemala naozaj žiadne povedomie. Ja som presvedčený o tom, že ministerka hovorí pravdu. Poňatie o ekonomických záležitostiach nemala ani vtedy a nemá ani teraz. A nejaké ekonomické prúsery ju netrápia. Venuje sa sociálnejším veciam ako sú peniaze.

POLITIKA | stály odkaz

Komentáre

  1. súhlas,
    aj keď si myslím že nemá na Fickoviny, ktoré odzneli včera na tlačovke. Dlho som bola rozčúlená a potom som sa začala baviť, zostila som že že Fockoviny sú vlastne smiešne....)
    publikované: 05.08.2007 06:58:05 | autor: ibike (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ibike
    no, ked zacne nas vodca nieco hovorit, tak to zacina ako Fickovina, pokracuje ako Fockovina, ale cely cas je to ak tak uplna Fuckovina
    publikované: 05.08.2007 09:43:17 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ...
    publikované: 06.08.2007 13:14:06 | autor: abstraktt (e-mail, web, autorizovaný)
  4. abstraktt
    No, nie je to vylucene. Verejna mienka je hlavnym argumentom, ktory nas vodca Robert pocuva.
    publikované: 06.08.2007 14:18:21 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014