cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mahmúd Hitler a jeho roztlieskávačky

Hlboká viera v diabolskú podstatu všetkých Židov nemôže byť ohrozená žiadnymi faktami. Sionistické centrum predsa ovláda svet a tým aj všetky fakty a dôkazy! A kde sa podelo tých niekoľko miliónov ľudí?

   Predstavte si, že by Američania začali tvrdiť, že indiáni v skutočnosti nikdy v Severnej Amerike nežili a že celý ten príbeh o pôvodnom obyvateľstve je len protiamerická propaganda. Alebo si predstavte, že by nám niekto hovoril, že Zem nie je guľatá, ale je to v skutočnosti doska ležiaca na pancieri korytnačky na konci ktorej je priepasť a že celý ten príbeh o guľatej točiacej sa zemeguli je spiknutie vedcov centrálne riadené z NASA. Absurdné? Iste. Čudovali by ste ale koľko ľudí považuje podobné hlúposti za pravdu. Ako takémuto niečomu môže vôbec niekto veriť? Nuž, veľmi často je to tým, že daná osoba si nevytvára svoje videnie sveta na základe faktov, ale práve naopak. „Fakty“ sa odvíjajú od určitého názoru, ideológie. No a čím je daný názor hlúpejší, tým absurdnejšie sú aj tvrdenia o realite. Milým príkladom je popieranie holokaustu. Uvažovanie popierača môže byť nasledujúce: 1.(ideológia) Židia ovládajú svet a sú príčinou všetkého zla 2. (nepríjemné tvrdenie nehodiace sa do ideológie) Rasistická a antisemitská moc vyvraždila mnoho miliónov Židov 3. (bystrí postreh) Holokaust sa Židom náramne hodil – získali svoj štát a ľútosť celého sveta 4. (ešte bystejší postreh) Holokaust bude určite len lžou, nástrojom všemocného sionizmu

   Milé, však? Hlboká viera v diabolskú podstatu všetkých Židov nemôže byť ohrozená žiadnymi faktami. Sionistické centrum predsa ovláda svet a tým aj všetky fakty a dôkazy! A kde sa podelo tých niekoľko miliónov ľudí? Nuž, asi sa prepadli pod zem alebo sa dodnes skrývajú v tajných podzemných chodbách vyhĺbených židovskými bagristami.

   Typickým popieračom holokaustu je vášnivý antisemita, veľmi často sympatizant Hitlera. Tu nastáva zvláštna situácia. Popierač holokaustu vraždenie Židov popiera, ale (ak by to bola predsa len pravda) zároveň sa z neho teší. Ďalšími typickými charakteristikami sú rasizmus, viera v konšpiračné teórie, často aj antiamerikanizmus. Pokope sme časť týchto ľudí mohli vidieť na konferencii o holokauste, ktorú usporiadal Mahmúd Ahmadínidžád. Stretli sa tam naozajstní odborníci. Za všetkých spomeňme Georghesa Teila – francúzskeho popierača holokaustu, Davida Dukeho – niekdajšieho vodcu Ku Klux Klanu, či Fredricka Toebena, rodeného Nemca, ktorý popiera existenciu plynových komôr. Zrejme jediným pozvaným, ktorý veril v uskutočnenie holokaustu bol palestínčan Khaled Kasab Mahameed, toho ale nakoniec na konferenciu nepustili.

   Mnoho popieračov holokaustu by sme samozrejme našli aj u nás. Taká malá anketka medzi členmi Slovenskej pospolitosti by mohla byť zaujímavá. Pekné príspevky k tejto tematike sa dajú nájsť aj v komentároch pri mojich textoch „Vážený pán Daniel Tupý – odpoveď“ alebo „Holokaust a naša pamäť“. Len tak na ochutnávku:

 „Majú tiež po krk ohlupovanie ľudí tzv. "holokaustom", ktorý je akurát dobrý na vydieranie, ovládnutie normálne rozmýšľajúcich ľudí a najmä na umlčanie akejkoľvek kritiky sionistických bludov, násilia, vraždenia.“

„Tzv. "holocaust" nie je nič viac ako holý výmysel Hollywoodu z konca 70-ich rokov m.st. Natočený soap opera o brutálnom vyvražďovaní bol podfuk, ktorý poslúžil na indukciu emocionálneho vydieranie pre postupné a potom permanentné nastolovanie nárokov na najmä finančné "odškodňovanie" židov za tzv. "holokaust". Nato vznikali nátlakové skupiny podporované US-vládou, kongresom a z toho všetkého vznikol "HOLOCAUST INDUSTRY"


SPOLOČNOSŤ | stály odkaz

Komentáre

  1. testing hacking
    <script>alert(123);</script>
    publikované: 05.02.2007 15:22:51 | autor: <script>alert('hacked_by_maff');</script> (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014