cincinnatus-c

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

INTRO

Práve som dočítal niekoľko článkov o tom ako blogovať. Premýšľam nad tým, v hlave sa mi vytvára koncept môjho vlastného blogu.
Práve som dočítal niekoľko článkov o tom ako blogovať. Premýšľam nad tým, v hlave sa mi vytvára koncept môjho vlastného blogu. Opakujem si: musím si zvoliť len niekoľko základných tém, musím vymýšľať pútavé nadpisy, musím písať pravidelne, musím byť pozitívny, musím čítať iné blogy, musím mať v texte čo najviac odkazov, musim....musim? Naozaj? Prečo? Aby som mal čo najviac čitateľov? Aby sa o mne čo najviac písalo? Prečo chcem vlastne písať? Prečo? Premýšľam a nakoniec si to ujasním. Tým dôvodom je opak slova "musím" a týmto slovom je sloboda. Sloboda písať si čo ma napadne, kedykoľvek, akokoľvek, o čom len budem chcieť. Sloboda byť úprimný za každých okolností a do dôsledkov. Sociológ Erving Goffman povedal, že všetci hráme divadlo. Sme hercami a každý z nás má svoju rolu na veľkom javisku. Tým javiskom je svet. Pokúsim sa byť na tomto mieste nehercom. Veď kde inde keď nie tu?

VŠETKO OSTATNÉ | stály odkaz

Komentáre

  1. teda aj to je názor
    Ale ja mám skôr relativizujúci pohľad na slobodu. A po skúsenostiach som zistil, že blog slobofu neprináša. Blog prináša závislosť na vyjadrovaní a hovorení o vlastnej slobode. Prepáč, že beriem ilúzie, ale radšej si vymysli iný dôvod.

    Ja napríklad som svojím spôsobom exhybicionista a nechávam všetkých nazrieť do môjho vnútra. A občas aj ja nazriem.
    publikované: 27.01.2007 00:09:31 | autor: Gnaag (e-mail, web, autorizovaný)
  2. sloboda
    Ten dôvod som si nevymyslel, jednoducho si myslím, že to tak môže fungovať. O niekoľko mesiacov sa budem môcť vyjadriť k tomu či som mal pravdu alebo som sa mýlil.
    publikované: 27.01.2007 00:24:37 | autor: cincinnatus-c (e-mail, web, autorizovaný)
  3. heh
    ten sociolog robi reklamy pre nokiu?
    publikované: 27.01.2007 00:24:44 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. (:
    každý den iné mená, iné kostýmy za každým je človek iný ..divadlo bez opony ....myslím ze ked človek píše žije tým a tým aj je ....tak je herec ....a čo bude potom ak ním prestane byť .......
    publikované: 27.01.2007 02:07:00 | autor: saso (e-mail, web, autorizovaný)
  5. zelam vela stastia pripisani clankov..
    nech uz budu o comkolvek, hlavne, nech su o tebe.. :)
    publikované: 27.01.2007 11:58:28 | autor: lourdes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014